Печиво на жовтках
Інгредієнти:
- 200 гр борошна
- 1 ст. л. цукру
- 2 ст. л. холодного вершкового масла
- 2 ст. л. сметани
- 4 жовтки
- ванільний цукор за смаком
- цедра 1/2 лимона
- цукор для посипання
Приготування:
1. У чашку просіяти борошно гіркою.
2. У борошно викласти шматочки масла, сметану, цукор, жовтки і цедру лимона.
3. Замісити м'яке, еластичне тісто.
4. Відривати по шматочку тісто,та складати пиріжком. Можна просто нарізати ножем або формою.
5. Потім печиво вмочити в цукор і викласти на протвінь.
6. Випікати при температурі 200 С приблизно 10-15 хвилин до золотистого кольору.
Немає коментарів:
Дописати коментар