вівторок, 17 березня 2015 р.


  Печиво на жовтках

       Інгредієнти:
  • 200 гр борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. холодного вершкового масла
  • 2 ст. л. сметани
  • 4 жовтки
  • ванільний цукор за смаком
  • цедра 1/2 лимона
  • цукор для посипання
      Приготування:

     1. У чашку просіяти борошно гіркою.
     2. У борошно викласти шматочки масла, сметану, цукор, жовтки і цедру лимона.
     3. Замісити м'яке, еластичне тісто.
     4. Відривати по шматочку тісто,та складати пиріжком. Можна просто нарізати ножем або формою.
     5. Потім печиво вмочити в цукор і викласти на протвінь.
     6. Випікати при температурі 200 С приблизно 10-15 хвилин до золотистого кольору. 



Немає коментарів:

Дописати коментар