вівторок, 17 березня 2015 р.


  Курячі крильця Баффало

     Інгредієнти:

     Для пасти:
- 2 кг курячих крилець;
- Сіль і перець;
- Соус Баффало / томатний соус;
- Пів пачки вершкового масла.

     Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Курку миємо, солимо і перчимо за смаком. Викладеємо папір для випічки на протвінь, зверху кладемо крильця.
2. Випікаємо близько 45 хвилин, до того, як курячі крильця приготуються.
3. У цей час, додаємо в каструлю вершкове масло і соус. Варимо до того моменту, поки масло не розтопиться.
4. Коли крила будуть готові, змішаємо їх соусом.
5. Подаємо до столу, можна зверху посипати сиром.

Немає коментарів:

Дописати коментар