вівторок, 17 березня 2015 р.


Шоколадні кекси з рідкою начинкою

     Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 100 г
  • Шоколад чорний 70% какао - 200 г
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Яєчний жовток - 3 шт.
  • Борошно пшеничне - 60 г
  • Сіль харчова - ¼ ч. Л.
  • Солодка пудра - 100 г

     Приготування:

1. Розламати чорний шоколад (70% какао), масло нарізати шматками і покласти в миску.
2. Розтоплюємо шоколад з маслом на паровій бані.
3. Збиваємо в піну яйця з жовтками і цукром.
4. Перемішуємо яйця і шоколад, додаємо борошно і сіль. Розмішуємо до однорідної маси.
5. У формочки, змащені маслом, виливаємо тісто і відправляємо в розігріту до 200 С духовку на 7-10 хвилин.
6. Краї тіста зобов'язані пропектися, а внутрішність залишитися водянистою. Краще подавати гарячий кекс, злегка присипавши цукровою пудрою.

Рецепт з відео

Немає коментарів:

Дописати коментар